Lediga tjänster

Vi är ett team av nannies som arbetar tillsammans. Vi söker nu nya medarbetare som vill ha nanny som sitt yrke. Vi arbetar mot familjer som ställer höga krav på kvalitet när de väljer en nanny. De flesta av våra tjänster är på minst halvtid och vi tycker det är väldigt viktigt att även nannyn trivs bra ihop med familjen. Därför tar vi dina önskemål på stort allvar när vi presenterar familjer för dig. Vi har Sveriges bästa villkor för nannies med bland annat sjuklön och semesterersättning. Lönerna bestäms individuellt beroende på erfarenhet och utbildning och är jämförbara med förskollärarelön i Stockholm. Minimilön 125 kr/h och snittlönen för våra nannies ligger för närvarande på 152 kr/h. Fasta månadslöner förekommer inom vissa tjänster. I din anställning kommer även betald fortbildning att ingå för att du ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre som nanny.

Nedan finner du ett urval av våra lediga tjänster. Vi får ständigt in nya tjänster, om ingen av tjänsterna nedan passar dig kan du ändå söka till oss för att finnas med i vårt register, redo att presenteras när vi får in en tjänst som passar dina önskemål. Detta gör att du snabbare kan bli en del av vårt team. För att ansöka, klicka här

Ort: Östermalm/Gärdet, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 6 timmar/vecka

Tider: 14.00-17.00

Ålder på barnen: 2 år

Referensnummer: 4137Ö

En familj med två barn på 2 år och 3 månader behöver hjälp med sin äldsta son på 2 år, 2 eftermiddagar/vecka. Vi söker nu en nanny som vill hjälpa till att hämta storebror på 2 år på förskolan vid 14.00 och stanna till 17.00 alternativt 15.00-18.00. Storebror är en glad, trygg och aktiv kille som gillar att hitta på saker. Familjen ser gärna att man tar med honom på någon utflykt eller till parken på eftermiddagen en stund innan man går hem.

Familjen bor centralt nära många parker, bibliotek, museum och andra passande aktiviteter så det finns mycket roligt I området som man kan hitta på på eftermiddagarna. Pojken har precis börjat på förskola vid Karlaplan, mamman är hemma och är mammaledig med lillebror men behöver lite avlastning.

Familjen är flexibla med vilka dagar nannyn vill arbeta, det spelar inte så stor roll för dem då mamman kan anpassa sig.

Tjänsten tillsätts omgående så snart vi hittat rätt person. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Ort: Saltsjö-boo, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 15 timmar per vecka.

Tider: 15-18.30 plus se beskrivning nedan

Ålder på barnen: 4 år

Referensnummer: 4135N

Vi söker nu efter en nanny till en glad pojke på 4 år som gärna vill ha någon att leka med på eftermiddagarna. Pojken älskar att leka rollekar, klä ut sig, leka med gosedjur, måla och andra kreativa aktiviteter. Han älskar också att leka utomhus i parken eller läsa sagor.

Familjen söker också någon som gillar matlagning från grunden och som kan laga middag till pojken samt spara en portion till mamman som hon kan äta när hon kommer hem. Antingen om man vill spendera en timme hemma och förbereda middagen innan man hämtar pojken på förskolan, eller om man lagar mat tillsammans med pojken eller om han leker själv en stund.

Förskolan ligger endast 200 meter ifrån huset så det är nära och enkelt att gå dit om man först gå hem till familjen och förbereder middagen. Mamman är ensamstående så en pålitlig nanny är viktigt för henne då hon inte har någon andra förälder att förlita sig på. Det är också ett stort plus om man ibland kan arbeta heldagar om pojken är sjuk eller förskolan är stängd. Familjen bor i ett stort hus i Saltsjö-boo och om man jobbar sent eller börjar tidigt finns möjlighet att sova över hos familjen om man skulle vilja det.

Vi har placerat nannies hos familjen tidigare som alla trivts otroligt bra och hoppas nu hitta en ny kandidat som kan stanna hos familjen minst ett år men gärna flera.

Familjen behöver främst hjälp 3-4 eftermiddagar i veckan ca 15-18/19, där tisdag, onsdag och torsdag är att föredra som bas. Utöver det behöver de också hjälp någon kväll ibland, någon gång per månad på helgen, ibland någon tidig morgon och heldagar som beskrivet ovan. De uppskattar att det blir ca 15 timmar/vecka i snitt. Viss flexibilitet att anpassa schemat till nannyns övriga eventuella åtaganden eller sysselsättning finns.

Familjen är öppen för nannies i olika åldrar och en engelsktalande nanny vore också ett stort plus.

Startdatum inom de närmaste två månaderna är flexibelt.

Ort: Vasastan, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 9 timmar per vecka.

Tider: 15-18.00

Ålder på barnen: 15 månader

Referensnummer: 4136V

Vi söker nu efter en nanny med tidigare erfarenhet av arbete med 1-åringar som vill hämta en glad liten tjej på 15 månader på förskola 15.00, 3 eftermiddagar per veckan och ta hand om henne tills föräldrarna kommer hem vid 18.00. Familjen tänker sig att nannyn hämtar tjejen på förskola, går hem och ger henne lite mat och sedan går till parken eller något annat passande en stund innan föräldrarna kommer hem. Hon älskar att leka I sandlådan och att upptäcka nya saker men också att leka hemma och läsa böcker.

Familjen kommer förbereda middag så att den endast är att värma eller något enkelt att laga till på kort tid. Familjen är mån om att det är en person med tidigare erfarenhet som kan möta deras dotter på en bra nivå och hitta på passande aktiviteter som stimulerar henne på ett bra sätt.

Familjen är flexibla med vilka dagar I veckan som nannyn jobbar och kan anpassa sig efter nannyns schema men vill helst ha fasta dagar så de kan planera. Däremot så går det att ändra fasta dagar över tid.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

Familjen bor centralt beläget i Vasastan nära St. Eriksplan och förskolan ligger inom gångavstånd.

Ort: Djursholm, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 6-9 timmar/vecka

Tider: 15.30-18.30

Ålder på barnen: 1 och 3,5 år

Referensnummer: 4132D

En familj boende med två barn på 3,5 och 1 år söker en nanny som kan hjälpa dem 2 eftermiddagar/vecka med att ta hand om barnen på eftermiddagarna efter förskolan. På sikt kan tjänsten utökas till 3 eftermiddagar/vecka. Familjen bor ett stenkast ifrån Östberga station dit Roslagsbanan går från Tekniska högskolan. (15 minuters resväg)

Båda barnen är två glada och nyfikna barn som gillar att hitta på saker. Sonen är ganska långt fram i utveckligen för sin ålder. Han är väldigt verbal, långt fram i den motoriska utveckligen. Han älskar att leka utomhus, cykla och gå till lekparken som de bor granne med. Dottern är nöjd med att få vara med och vara aktiv i den mån hon kan. Hon håller precis på att lära sig att gå men kryper bra och tar sig fram. Hon är mycket medveten om sin omgivning och gillar att busa och söka kontakt med andra.

Arbetet kommer främst att innebära att efter man hämtat barnen på förskolan som ligger 5 minuters promenad bort, ta med barnen hem så de får möjlighet till lite lugnare lek efter en intensiv dag på förskolan. Om barnen inte är allt för trötta så kanske det passar att gå till parken ibland men familjen har också en härlig trädgård att leka i.

I arbetet ingår också att laga någon enklare middag till barnen, ibland endast värma på något som redan finns färdiglagat. Det är viktigt för familjen att det är en glad och positiv person som är genuint intresserad av barn och gillar att hitta på roliga saker tillsammans med dem. Någon som är framåt och initiativtagande tror de kommer passa barnen bra.

Tjänsten startar I september men familjen vill gärna börja inskolningen under augusti månad.

Ort: Mörby centrum, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 6-10 timmar/vecka

Tider: 15.00-18.00

Ålder på barnen: 1 och 4 år

Referensnummer: 4131M

En familj boende 5-10 minuters promenad från mörby centrum med två små glada barn, en tjej på 1 år och en pojke på 4 år söker en person som kan ta hand om dem på eftermiddagarna efter förskolan 2-3 dagar I veckan. Familjen behöver någon som kan hämta barnen på förskolan omkring 15.00 och stanna till 18.00.

Äldsta sonen är ganska bred I sina intressen och gillar allt från lego, leka utomhus, bygga med magneter till att pyssla och rita. Lillasyster gillar att haka på storebror och nannyn har möjlighet att själv komma på och planera upp passande aktiviteter för barnen att sysselsätta sig med på eftermiddagarna. I arbetet ingår också att laga någon enklare middag till barnen.

Det är viktigt för familjen att det är en glad och positiv person som är genuint intresserad av barn och gillar att hitta på roliga saker tillsammans med dem. Båda barnen är ganska ”easygoing” och lätta att ha och göra med och har haft nanny tidigare så de är vana med det.

Tjänsten startar I augusti men familjen vill gärna hitta en nanny så snart som möjligt så de eventuellt kan börja med lite inskolning innan dess eller åtminstone har allt klart för när de kommer tillbaka efter semestern.

Ort: Kungsholmen, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 3-6 timmar/vecka

Tider: Flexibla, 15-18/21

Ålder på barnen: 5 och 7 år

Referensnummer: 4130K

Vi söker nu efter en nanny som vill arbeta 1 eftermiddag i veckan ca 16.00-19.00 eller 15.30-18.30. Familjen har två barn som är 5 och 7 år gamla. Arbetet börjar med att hämta barnen från förskola, sedan har nannyn fria händer att lägga upp eftermiddagen men passade roliga, och utvecklande aktiviteter so passar barnen för dagen. De gillar att leka ute i nån park och då familjen bor centralt beläget på Kungsholmen finns flera parker i närområdet. Det är upp till nannyn att känna av vad som passar för dagen, ibland kanske gå hem och läsa böcker passar bra om barnen är trötta och ibland kanske aktiviteter ute passar bättre.

Familjen söker efter en nanny som har tidgare erfarenhet av arbete med barn i samma åldrar så personen kan lösa situationer som uppstår med barnen och på att bra sätt sätta gränser för barnen så de vet vad de får och inte får göra. I tjänsten ingår även att förbereda en enklare middag för barnen.

Ort: Täby, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 20-25 timmar/vecka

Tider: Se arbetsbeskrivning

Ålder på barnen: 4, 11 och 13 år

Referensnummer: 4127T

Vi söker nu en nanny till en familj I Täby, Stockholm. Familjen har tre barn och nannyn kommer främst vara ansvarig för den yngsta pojken på 4 år. De två äldre är ganska självständiga och kan vara hemma själva om nannyn skjutsar någon av dem till en aktivitet. Arbetstiderna är måndag-fredag 14/15.00-19.00/20.00. 4-5 timmar/dag. Men viss flexibilitet med att ställa upp extra ibland när det behövs är uppskattat. Helgerna är alltid lediga. I arbetet ingår att hämta familjens yngsta på förskolan och ta med honom hem och sedan tillsammans leka och hitta på roliga saker på eftermiddagarna. De två äldsta tar sig hem själva från skolan. Under eftermiddagen är nannyn sedan ansvarig för alla 3 barnen och att hjälpa till och skjutsa och hämta dem på aktiviteter.

Det ingår också att förbereda middag till barnen men det är super enkelt då familjen anlitar ett företag som levererar halvfärdiga rätter som är enkla att lägga ihop eller värma på kort tid. Ingen städning ingår I tjänsten men det är viktigt att man har sinne för ordning och diskar och städar upp efter sig I köket när man har lagat mat etc. Samt hjälper barnen att hålla ordning på sina saker. Föräldrarna är noga med att barnen själva ska ta hand om sina saker men kan ibland behöva påminnelse eller assistans från nannyn. Barnen är tre glada och relativt lugna barn. De har haft nanny tidigare, är vana vid det och vardagen brukar enkelt rulla på utan problem eller att det blir stressigt för nannyn att hinna med. Familjens tidigare nannies har trivts väldigt bra och anledningen till att de söker ny är att de behöver hjälp av nannyn fler timmar än vad deras nuvarande kan arbeta.

Nannyn kommer erbjudas generösa förmåner I form av bostad I ett separat hus som familjen har på sin tomt. Huset har också en pool som familjen nyttjar men utöver det förfogar nannyn ensam över huset som har vardagsrum, kök och sovrum på andra våningen, så det finns gott om utrymme. Familjen bor I ett fantastiskt naturrikt område. De finns fina miljöer för löpning och promenader, det är nära till havet och grönområden men också nära till mataffären. Det går snabbt och smidigt att ta sig in till centrala Stockholm med Roslagsbanan som också går förbi Stockholms universitet. Jobbet skulle passa utmärkt för någon som studerar halvtid med studier förlagda före 14.00. Familjen söker en positiv och pålitlig person som kan ta sig an uppdraget på minst ett år men gärna flera.

Körkort är ett krav för tjänsten och familjen har en bil till förfogande för nannyn som nannyn får nyttja både under och utanför arbetstid.

Utöver detta står också familjen för kostnaden för mat till nannyn.

Lönen som erbjuds är 5000-6000 sek/månad utöver förmånerna som boende, mat och tillgång till bil, beskrivna ovan.

Tjänsten tillträder i augusti-19.

Ort: Växjö

Arbetets omfattning: ca: 30 tim/vecka

Tider: Se beskrivning

Ålder på barnen: 7 och 11 år

Referensnummer: 4125V

Vi söker nu efter en nanny/hushållerska till en familj med två barn på 7 och 11 år. Vi söker nu efter en person som kan hjälpa denna familj med att få vardagen att gå ihop genom att avlasta dem med de dagliga sysslorna. Familjen söker en ansvarsfull person som är driven, kan ta egna initiativ och ha öga för vad som behöver göras. Nannyn kommer ges frihet att självständigt ansvara för att de tilldelade arbetsuppgifterna utförs under veckan och lägga upp det dagliga arbetet. Familjen söker en person som kan inspirera pojkarna att hitta på mer aktiviteter utomhus och inomhus som inte involverar dataspel och skärmar, någon med tidigare erfarenhet av arbete med barn i samma ålder är därför önskvärt.

Arbetet är fördelat ungefär 50/50 över arbete med barnen och andra sysslor i hemmet. Familjen har städerska i dagsläget. Om nannyn vill ha fler timmar så får man gärna ta över städningen med men familjen kan också behålla den städhjälp de har i dagsläget och då ingår endast de vardagliga hushållssysslorna. I vardagliga hushållssysslor ingår: tvätt, strykning, plocka i och plocka ur diskmaskinen, handla, planera veckomeny och laga mat, hålla ordning på barnens saker, undanplockning etc. Det finns flexibilitet i kring när hushållsuppgifterna ska utföras och de går att schemalägga så att det passar med om nannyn har andra åtaganden som studier eller annat arbete. Intresse för matlagning är ett stort plus.

Familjen behöver hjälp med att hämta och lämna barnen på skola, och ibland köra dem till aktiviteter, därför är körkort ett mycket stort plus. Men familjen är även villig att titta på kandidater utan körkort om det är rätt person för dem.

Arbetstiden kommer vara ca 6 timmar/dag fördelat över två arbetspass per dag. Arbetet börjar omkring 06.30 på morgonen då man kommer in för att hjälpa till med att göra i ordning barnen för skolan och sedan ta dem dit. Under dagen kommer nannyn sedan att vara ledig ca 4 timmar, antingen så kan man vara ledig från omkring 08.30 när man lämnat barnen på skolan och sedan kommer in igen omkring 12.30 för att utföra hushållssysslorna innan barnen kommer hem från skolan. Eller så kan man utföra dem på morgonen och jobba till omkring 10/10.30, sedan vara ledig till 14/15 tiden när barnen kommer hem från skolan och börja igen då. Nannyn stannar sedan till 18.00 då föräldrarna kommer hem och tar över. Det går bra att förlägga hushållssysslorna så man jobbar fler timmar en dag och färre en annan. Utöver det behöver föräldrarna hjälp någon enstaka kväll per månad.

Tjänsten startar så snart vi har hittat rätt person.

Detta är inte en tjänst som erbjuder boende för nannyn.