Lediga tjänster

Vi är ett team av nannies som arbetar tillsammans. Vi söker nu nya medarbetare som vill ha nanny som sitt yrke. Vi arbetar mot familjer som ställer höga krav på kvalitet när de väljer en nanny. De flesta av våra tjänster är på minst halvtid och vi tycker det är väldigt viktigt att även nannyn trivs bra ihop med familjen. Därför tar vi dina önskemål på stort allvar när vi presenterar familjer för dig. Vi har Sveriges bästa villkor för nannies med bland annat sjuklön och semesterersättning. Lönerna bestäms individuellt beroende på erfarenhet och utbildning och är jämförbara med förskollärarelön i Stockholm. Minimilön 125 kr/h och snittlönen för våra nannies ligger för närvarande på 152 kr/h. Fasta månadslöner förekommer inom vissa tjänster. I din anställning kommer även betald fortbildning att ingå för att du ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre som nanny.

Nedan finner du ett urval av våra lediga tjänster. Vi får ständigt in nya tjänster, om ingen av tjänsterna nedan passar dig kan du ändå söka till oss för att finnas med i vårt register, redo att presenteras när vi får in en tjänst som passar dina önskemål. Detta gör att du snabbare kan bli en del av vårt team. För att ansöka, klicka här

Ort: Östermalm, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 20 timmar per vecka. 30-40 tim/v från januari

Tider: 13.00-17.30 och 09.00-17.00

Ålder på barnen: 9 månader

Referensnummer: 4134Ö

Vi söker nu efter en pålitlig, erfaren nanny som helst också ska ha pedagogisk utbildning, till en glad liten tjej på 9 månader. I snitt på en månad kommer familjen behöva hjälp ca 20 timmar per vecka september-december och 30-40 timmar per vecka januari-augusti 2020.

Familjen behöver under hösten som standard hjälp 3 dagar per vecka (av dagarna måndag-torsdag) från 13-17.30. Familjen behöver också hjälp 4-9 heldagar per månad och arbetstiden är då 09.00-17.00. Det kan också tillkomma någon förmiddag eller kväll då och då. Flexibilitet hos nannyn är mycket önskvärt men det viktigaste för familjen är en nanny med tidigare erfarenhet av att arbeta med barn i samma ålder.

I Januari kommer familjens behov av hjälp att öka och de kommer behöva hjälp 6-8 timmar per dag. Totalt 30-40 timmar/vecka.

Den lilla flickan är en glad och social tjej som tycker det är kul med andra barn. Föräldrarna ser gärna att man tar med henne till parken, öppna förskolan etc. Familjen bor centralt beläget på Östermalm och har nära till många passande aktiviter.

I arbetet ingår också att laga mat åt flickan, hjälpa till att introducera henne till fast föda. Ibland kan familjen behöva hjälp med lite andra uppgifter i hemmet om nannyn är öppen för det och vill ha fler timmar. Detta kan vara, ärenden, handla, tvätt, strykning och om nannyn är intresserad av städning så kan även fler timmar med det erbjudas. Men det är inget krav.

Familjen är öppen för att diskutera fast lön med ett garanterat antal timmar.

Tjänsten börjar så snart som vi hittat rätt person men helst senast 2 september.

Ort: Östermalm, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 10-15 timmar/vecka

Tider: 14.00-17.30

Ålder på barnen: 3 år och 3 månader

Referensnummer: 4133Ö

Vi söker nu efter en nanny som kan jobba 3-4 eftermiddagar per vecka 14.00-17.30 och hjälpa till med att hämta en liten tjej som fyller 3 år i oktober på förskolan. Familjen söker en påhittig nanny som gillar att hitta på saker på eftermiddagarna, gå till parken, till något museum, eller någon annan spännande utflykt. Efter det går man hem och lagar middag till dottern.

Mamman är mammaledig med en liten bäbis som idag är 3 månader och nannyns fokus kommer vara på 3 åringen. När man är hemma och leker eller lagar middag kommer mamman och bäbisen vara där med och mamman tänker sig att nannyn och hon hjälps åt med båda barnen och matlagningen. Ena dagen kanske nannyn leker med 3 åringen, nästa dag kanske fokuserar på matlagningen eller bäbisen. Så någon som är bekväm med att samarbeta kommer passa bra för tjänsten.

Familjen bor centralen beläget vid Karlaplan och det finns många roliga aktiviteter I närområdet.

Tjejen är en glad och framåt tjej som älskar att leka i parken, klättra och spela fotboll är bland det roligaste som finns! Hon är väldigt tacksam för en lekkamrat och provar gärna på nya saker. Hemma gillar hon att bygga kojor eller leka med lera.

Familjen har haft nanny tidigare så tjejen är van vid det och har trivts bäst med nannies som är påhittiga och har ett genuint intresse för att leka med barn.

Tjänsten börjar så snart som vi hittat rätt person.

Ort: Djursholm, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 6-9 timmar/vecka

Tider: 15.30-18.30

Ålder på barnen: 1 och 3,5 år

Referensnummer: 4132D

En familj boende med två barn på 3,5 och 1 år söker en nanny som kan hjälpa dem 2 eftermiddagar/vecka med att ta hand om barnen på eftermiddagarna efter förskolan. På sikt kan tjänsten utökas till 3 eftermiddagar/vecka. Familjen bor ett stenkast ifrån Östberga station dit Roslagsbanan går från Tekniska högskolan. (15 minuters resväg)

Båda barnen är två glada och nyfikna barn som gillar att hitta på saker. Sonen är ganska långt fram i utveckligen för sin ålder. Han är väldigt verbal, långt fram i den motoriska utveckligen. Han älskar att leka utomhus, cykla och gå till lekparken som de bor granne med. Dottern är nöjd med att få vara med och vara aktiv i den mån hon kan. Hon håller precis på att lära sig att gå men kryper bra och tar sig fram. Hon är mycket medveten om sin omgivning och gillar att busa och söka kontakt med andra.

Arbetet kommer främst att innebära att efter man hämtat barnen på förskolan som ligger 5 minuters promenad bort, ta med barnen hem så de får möjlighet till lite lugnare lek efter en intensiv dag på förskolan. Om barnen inte är allt för trötta så kanske det passar att gå till parken ibland men familjen har också en härlig trädgård att leka i.

I arbetet ingår också att laga någon enklare middag till barnen, ibland endast värma på något som redan finns färdiglagat. Det är viktigt för familjen att det är en glad och positiv person som är genuint intresserad av barn och gillar att hitta på roliga saker tillsammans med dem. Någon som är framåt och initiativtagande tror de kommer passa barnen bra.

Tjänsten startar I september men familjen vill gärna börja inskolningen under augusti månad.

Ort: Mörby centrum, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 6-10 timmar/vecka

Tider: 15.00-18.00

Ålder på barnen: 1 och 4 år

Referensnummer: 4131M

En familj boende 5-10 minuters promenad från mörby centrum med två små glada barn, en tjej på 1 år och en pojke på 4 år söker en person som kan ta hand om dem på eftermiddagarna efter förskolan 2-3 dagar I veckan. Familjen behöver någon som kan hämta barnen på förskolan omkring 15.00 och stanna till 18.00.

Äldsta sonen är ganska bred I sina intressen och gillar allt från lego, leka utomhus, bygga med magneter till att pyssla och rita. Lillasyster gillar att haka på storebror och nannyn har möjlighet att själv komma på och planera upp passande aktiviteter för barnen att sysselsätta sig med på eftermiddagarna. I arbetet ingår också att laga någon enklare middag till barnen.

Det är viktigt för familjen att det är en glad och positiv person som är genuint intresserad av barn och gillar att hitta på roliga saker tillsammans med dem. Båda barnen är ganska ”easygoing” och lätta att ha och göra med och har haft nanny tidigare så de är vana med det.

Tjänsten startar I augusti men familjen vill gärna hitta en nanny så snart som möjligt så de eventuellt kan börja med lite inskolning innan dess eller åtminstone har allt klart för när de kommer tillbaka efter semestern.

Ort: Östermalm, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 6-8 timmar/vecka

Tider: 15.00-18.00

Ålder på barnen: 12 månader

Referensnummer: 4130Ö

En familj med en dotter som fyller 1 år i september söker nu en nanny som kan avlasta mamman 2 eftermiddagar i veckan ca 15-18 plus någon kväll här och där om nannyn vill och kan. Mamman kommer vara mammaledig med dottern till någon gång under 2020 men behöver avlastning ett par timmar/vecka då hon har andra åtaganden. Familjen söker en trygg och glad nanny som gillar att vara ute och hitta på saker. Flickan är en väldigt glad tjej som är väldigt ”med” för sin ålder, är social och har mycket energi att hitta på roliga äventyr.

Familjen bor centralt beläget på Östermalm och ser gärna att nannyn tar med flickan ut på lite utflykter till passande ställen som någon park, junibacken eller skansen som alla ligger inom en kort promenad från familjens bostad.

När flickan börjar på förskolan vill familjen gärna att nannyn fortsätter med samma schema men då hämtar flickan från förskolan 2 eftermiddagar i veckan.

Tjänsten startar i september eller oktober beroende på när det passar nannyn men familjen vill gärna spika en nanny innan semestern.

Ort: Östermalm, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 20-30 timmar/vecka

Tider: Flexibla, se arbetsbeskrivning

Ålder på barnen: nyfödd och 2,5 år

Referensnummer: 4129Ö

Vi söker nu efter en nanny med erfarenhet av arbete med spädbarn och barn i tvåårsåldern. Detta är ett roligt och varierande jobb hos en fantastiskt trevlig, professionell och jordnära familj. Familjen har en son på 2,5 år och väntar tillskott I slutet på maj månad men ser gärna att nannyn börjar så snart som möjligt. Familjen behöver en flexibel nanny som kan arbeta omkring 20 timmar/vecka. Familjen kan dock anpassa antalet timmar för rätt kandidat för tjänsten till mellan 15 och 30 timmar/vecka för att passa nannyns schema och behov av arbete. Familjen är måna om att hitta ett antal timmar och upplägg som passar nannyn och kan därför erbjuda en garanterad lön för flexibiliteten med eventuell övertid betald utöver det.

Familjen behöver främst hjälp med att ta hand om deras två barn. Arbetstiderna är flexibla och görs upp en vecka eller två I förväg. Arbetstiderna innefattar kvällar, nätter, helger och dagtid så en nanny som är ok med att jobba olika timmar på dygnet är viktigt. Det som är detsamma varje vecka är att man hämtar sonen på förskolan på eftermiddagen 2-3 dagar och tar hand om honom efter det. Utöver det tillkommer tid dagtid då mamman behöver avlastning med bäbisen, kvällar och helger då föräldrarna har andra åtaganden. På sikt kommer nannyn främst att ensam ha hand om barnen, men under bäbisens första månader kan det bli så att nannyn får följa med mamman och ha hjälpa till med bäbisen där hon är. Familjen önskar också att nannyn kan följa med dem på resor både inom Sverige och utomlands då och då för att hjälpa till att ha hand om barnen. Familjen bor centralt beläget på Östermalm. Nära många parker och andra passande aktiviteter när bäbisen blir lite större.

I arbetet ingår också enklare uppgifter I hemmet så som matlagning, plocka I ordning I köket, diska, göra ärenden, eventuellt hjälpa till med tvätt och allmänt hjälpa till att hålla ordning på saker I ett hem, så som vardagen ser ut med två små barn. Familjen har städerska så det ingår ingen städning, endast de enklare vardagliga sysslorna kring barnen.

Körkort är ett krav för tjänsten även om nannyn inte dagligen kommer köra i arbetet så är det bra vid resor etc.

Tjänsten börjar så snart som vi hittat rätt person och kan under sommaren innehålla något färre timmar under inskolning enligt överenskommelse.

Ort: Kungsholmen, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 3-6 timmar/vecka

Tider: Flexibla, 15-18/21

Ålder på barnen: 5 och 7 år

Referensnummer: 4130K

Vi söker nu efter en nanny som vill arbeta 1 eftermiddag i veckan ca 16.00-19.00 eller 15.30-18.30. Familjen har två barn som är 5 och 7 år gamla. Arbetet börjar med att hämta barnen från förskola, sedan har nannyn fria händer att lägga upp eftermiddagen men passade roliga, och utvecklande aktiviteter so passar barnen för dagen. De gillar att leka ute i nån park och då familjen bor centralt beläget på Kungsholmen finns flera parker i närområdet. Det är upp till nannyn att känna av vad som passar för dagen, ibland kanske gå hem och läsa böcker passar bra om barnen är trötta och ibland kanske aktiviteter ute passar bättre.

Familjen söker efter en nanny som har tidgare erfarenhet av arbete med barn i samma åldrar så personen kan lösa situationer som uppstår med barnen och på att bra sätt sätta gränser för barnen så de vet vad de får och inte får göra. I tjänsten ingår även att förbereda en enklare middag för barnen.

Ort: Täby, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 20-25 timmar/vecka

Tider: Se arbetsbeskrivning

Ålder på barnen: 4, 11 och 13 år

Referensnummer: 4127T

Vi söker nu en nanny till en familj I Täby, Stockholm. Familjen har tre barn och nannyn kommer främst vara ansvarig för den yngsta pojken på 4 år. De två äldre är ganska självständiga och kan vara hemma själva om nannyn skjutsar någon av dem till en aktivitet. Arbetstiderna är måndag-fredag 14/15.00-19.00/20.00. 4-5 timmar/dag. Men viss flexibilitet med att ställa upp extra ibland när det behövs är uppskattat. Helgerna är alltid lediga. I arbetet ingår att hämta familjens yngsta på förskolan och ta med honom hem och sedan tillsammans leka och hitta på roliga saker på eftermiddagarna. De två äldsta tar sig hem själva från skolan. Under eftermiddagen är nannyn sedan ansvarig för alla 3 barnen och att hjälpa till och skjutsa och hämta dem på aktiviteter.

Det ingår också att förbereda middag till barnen men det är super enkelt då familjen anlitar ett företag som levererar halvfärdiga rätter som är enkla att lägga ihop eller värma på kort tid. Ingen städning ingår I tjänsten men det är viktigt att man har sinne för ordning och diskar och städar upp efter sig I köket när man har lagat mat etc. Samt hjälper barnen att hålla ordning på sina saker. Föräldrarna är noga med att barnen själva ska ta hand om sina saker men kan ibland behöva påminnelse eller assistans från nannyn. Barnen är tre glada och relativt lugna barn. De har haft nanny tidigare, är vana vid det och vardagen brukar enkelt rulla på utan problem eller att det blir stressigt för nannyn att hinna med. Familjens tidigare nannies har trivts väldigt bra och anledningen till att de söker ny är att de behöver hjälp av nannyn fler timmar än vad deras nuvarande kan arbeta.

Nannyn kommer erbjudas generösa förmåner I form av bostad I ett separat hus som familjen har på sin tomt. Huset har också en pool som familjen nyttjar men utöver det förfogar nannyn ensam över huset som har vardagsrum, kök och sovrum på andra våningen, så det finns gott om utrymme. Familjen bor I ett fantastiskt naturrikt område. De finns fina miljöer för löpning och promenader, det är nära till havet och grönområden men också nära till mataffären. Det går snabbt och smidigt att ta sig in till centrala Stockholm med Roslagsbanan som också går förbi Stockholms universitet. Jobbet skulle passa utmärkt för någon som studerar halvtid med studier förlagda före 14.00. Familjen söker en positiv och pålitlig person som kan ta sig an uppdraget på minst ett år men gärna flera.

Körkort är ett krav för tjänsten och familjen har en bil till förfogande för nannyn som nannyn får nyttja både under och utanför arbetstid.

Utöver detta står också familjen för kostnaden för mat till nannyn.

Lönen som erbjuds är 5000-6000 sek/månad utöver förmånerna som boende, mat och tillgång till bil, beskrivna ovan.

Tjänsten tillträder i augusti-19.

Ort: Växjö

Arbetets omfattning: ca: 30 tim/vecka

Tider: Se beskrivning

Ålder på barnen: 7 och 11 år

Referensnummer: 4125V

Vi söker nu efter en nanny/hushållerska till en familj med två barn på 7 och 11 år. Vi söker nu efter en person som kan hjälpa denna familj med att få vardagen att gå ihop genom att avlasta dem med de dagliga sysslorna. Familjen söker en ansvarsfull person som är driven, kan ta egna initiativ och ha öga för vad som behöver göras. Nannyn kommer ges frihet att självständigt ansvara för att de tilldelade arbetsuppgifterna utförs under veckan och lägga upp det dagliga arbetet. Familjen söker en person som kan inspirera pojkarna att hitta på mer aktiviteter utomhus och inomhus som inte involverar dataspel och skärmar, någon med tidigare erfarenhet av arbete med barn i samma ålder är därför önskvärt.

Arbetet är fördelat ungefär 50/50 över arbete med barnen och andra sysslor i hemmet. Familjen har städerska i dagsläget. Om nannyn vill ha fler timmar så får man gärna ta över städningen med men familjen kan också behålla den städhjälp de har i dagsläget och då ingår endast de vardagliga hushållssysslorna. I vardagliga hushållssysslor ingår: tvätt, strykning, plocka i och plocka ur diskmaskinen, handla, planera veckomeny och laga mat, hålla ordning på barnens saker, undanplockning etc. Det finns flexibilitet i kring när hushållsuppgifterna ska utföras och de går att schemalägga så att det passar med om nannyn har andra åtaganden som studier eller annat arbete. Intresse för matlagning är ett stort plus.

Familjen behöver hjälp med att hämta och lämna barnen på skola, och ibland köra dem till aktiviteter, därför är körkort ett mycket stort plus. Men familjen är även villig att titta på kandidater utan körkort om det är rätt person för dem.

Arbetstiden kommer vara ca 6 timmar/dag fördelat över två arbetspass per dag. Arbetet börjar omkring 06.30 på morgonen då man kommer in för att hjälpa till med att göra i ordning barnen för skolan och sedan ta dem dit. Under dagen kommer nannyn sedan att vara ledig ca 4 timmar, antingen så kan man vara ledig från omkring 08.30 när man lämnat barnen på skolan och sedan kommer in igen omkring 12.30 för att utföra hushållssysslorna innan barnen kommer hem från skolan. Eller så kan man utföra dem på morgonen och jobba till omkring 10/10.30, sedan vara ledig till 14/15 tiden när barnen kommer hem från skolan och börja igen då. Nannyn stannar sedan till 18.00 då föräldrarna kommer hem och tar över. Det går bra att förlägga hushållssysslorna så man jobbar fler timmar en dag och färre en annan. Utöver det behöver föräldrarna hjälp någon enstaka kväll per månad.

Tjänsten startar så snart vi har hittat rätt person.

Detta är inte en tjänst som erbjuder boende för nannyn.