Lediga tjänster

Vi är ett team av nannies som arbetar tillsammans. Vi söker nu nya medarbetare som vill ha nanny som sitt yrke. Vi arbetar mot familjer som ställer höga krav på kvalitet när de väljer en nanny. De flesta av våra tjänster är på minst halvtid och vi tycker det är väldigt viktigt att även nannyn trivs bra ihop med familjen. Därför tar vi dina önskemål på stort allvar när vi presenterar familjer för dig. Vi har Sveriges bästa villkor för nannies med bland annat sjuklön och semesterersättning. Lönerna bestäms individuellt beroende på erfarenhet och utbildning och är jämförbara med förskollärarelön i Stockholm. Minimilön 125 kr/h och snittlönen för våra nannies ligger för närvarande på 152 kr/h. Fasta månadslöner förekommer inom vissa tjänster. I din anställning kommer även betald fortbildning att ingå för att du ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre som nanny.

Nedan finner du ett urval av våra lediga tjänster. Vi får ständigt in nya tjänster, om ingen av tjänsterna nedan passar dig kan du ändå söka till oss för att finnas med i vårt register, redo att presenteras när vi får in en tjänst som passar dina önskemål. Detta gör att du snabbare kan bli en del av vårt team. För att ansöka, klicka här

Ort: Gärdet, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 10 tim/vecka

Tider: 09.00-14.00

Ålder på barnen: 1,5 år

Referensnummer: 4110G

En mycket erfaren nanny söker vi nu till en familj med en son på 18 månader. Sonen går inte på förskola och familjen söker en person som kan ha hand om honom 1-2 gånger per vecka 4-5 timmar åt gången. Tider är flexibla men familjen önskar helst hjälp från ca 9.00/10.00- till någonstans mellan 13 och 15. Familjen söker en erfaren person som har kunskap och erfarenhet kring barns utveckling, helst någon med utbildning inom detta, som kan hjälpa sonen att ta sitt nästa steg i livet och lära sig nya saker. Personen ska också vara utåtriktad och vilja ta med pojken på aktiviteter som öppna förskolan, gå till någon park/ sångstund etc. Det är en väldigt glad, aktiv och social pojke som gillar att vara ute på äventyr.

Familjen bor centralt beläget på gärdet. Nära flera bra parker och ställen för aktiviteter.

Ort: Telefonplan, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 6-9 tim/vecka

Tider: 16.00-19.00

Ålder på barnen: 1 år

Referensnummer: 4124T

En familj med en liten kille på 1 år söker nu en nanny som kan ha hand om honom 2-3 eftermiddagar/vecka. De behöver vanligtvis hjälp med hämtning på förskola vid 16.00 och någon som kan stanna till 19.00, ibland något längre. Utöver det uppskattar de om nannyn kan hjälpa till någon kväll eller ett tillfälle på helgen ibland men det är inget krav. Pojken är en jättegullig kille som är glad och enkel att ha och göra med. Under eftermiddagarna finns bra möjligheter för lek både inne och utomhus där familjen bor. Det är en kort promenad till förskolan för att hämta sonen så körkort behövs ej. Alldeles bredvid där de bor finns också en lekpark. Familjen ser också gärna en nanny som gillar att laga middag och äta tillsammans med pojken innan de kommer hem. De bor vid telefonplan, 2 minuters promenad från tunnelbanestationen och gratis parkering finns.

Tjänster startar omgående och tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat!

Ort: Kungsholmen, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 15-20 tim/vecka

Tider: 14.30-18.30/21.30

Ålder på barnen: 2 år och 3,5 år

Referensnummer: 4107K

En familj med två små glada och sociala pojkar söker nu en erfaren nanny som kan se till att deras barn tas hand om på bästa sätt och är i trygga händer på eftermiddagarna. Familjen kan också erbjuda fler timmar om nannyn är intresserad av att arbeta 3 timmar på morgonen 2 dagar per vecka 07.30/08.00-10.30. Främst behöver de hjälp omkring 3 eftermiddagar/vecka, förhandlingsbart till 2 eller 4 eftermiddagar för rätt person. De tänker sig någon som kan hämta deras pojkar kring 14.00/15.00 och sedan ta dem till någon park på eftermiddagen. Pojkarna älskar att leka och upptäcka nya saker utomhus och har ett stort intresse för fordon av alla dess slag. De är två små upptäckare som behöver någon som kan hitta på roliga utflykter och aktiviteter där de får utöva sina färdigheter, det handlar om att se de små sakerna i vardagen ur ett barns perspektiv. Kottarna som rullar ner för backen och grävskopan som gräver på andra sidan gatan blir stora äventyr. Efter det går man hem och lagar eller värmer någon enklare middag, om man gillar matlagning och kan tänka sig att förbereda lite på morgonen efter att man lämnat barnen på förskolan så kan det vara ett alternativ med, om man vill ha fler timmar och jobba på morgonen, det är inget krav så bara eftermiddagar går bra med. Man slutar sedan för dagen omkring 18.30. En dag per vecka önskar föräldrarna på sikt att man kan stanna lite senare och jobba på kvällen till läggdags. Omkring 20/21, men återigen är detta inte ett krav och förhandlingsbart för rätt person.

Familjen bor centralt på Kungsholmen vid rådhuset, nära många bra parker och lekplatser.

Ort: Solna, Råsunda Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 7-10 timmar/vecka

Tider: 14.00-17.30

Ålder på barnen: 6 år

Referensnummer: 4122S

Vi söker nu efter en påhittig nanny som gillar att hitta på saker tillsammans. Familjen har en dotter på 6,5 år. Hon är relativt stillsam av sig och gillar att pyssla, rita måla, läsa sagor etc. Hon älskar också att baka och är intresserad av cheerleading. Mamman ser gärna en nanny som gillar att lära dottern saker, som exempelvis klockan eller några ord på engelska. Men viktigast är att dottern får ha det roligt och får lite lugn och ro efter en intensiv dag i skolan. . Familjen söker en nanny som kan hämta dottern inne i stan där hon går på skola och sedan ta med henne hem till Solna där familjen bor, antingen genom att ta tunnelbanan eller om nannyn har körkort så kan man köra med. De behöver någon som kan hämta henne omkring 14.00 och stanna till ca 17.30.

We’re now looking for a Swedish or English speaking nanny for a family with a daughter of 6,5 years old. She has just started school and the family need someone who can pick her up from school 2 afternoons/week. Pick-up is at 2pm and the nanny would need to stay to about 5,30pm. The girl is a relatively calm girl who likes crafts, to paint, read stories etc. She also loves to bake and is interested in cheerleading. The mum would prefer someone who has an interest in teaching the girl a few things. Like the clock or some more English. The family is looking for someone who can pick her up in the school in the centre of town and then take the girl back to the family’s home either through public transportation or if the nanny can drive the girl. They need someone who can pick-up at 2pm and stay until 5.30pm.

Position will commence as soon as we have found the right person and the family is looking for someone asap.

Ort: Östermalm, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 3-8 timmar/vecka

Tider: 14/15.00-17/18.00

Ålder på barnen: 15 månader

Referensnummer: 4120Ö

Vi söker nu efter en nanny som kan ta hand om en liten flicka på 15 månader 1-2 eftermiddagar/vecka av dagarna måndag-torsdag med start ca 14/15.00 och hjälp i tre timmar efter det. På sikt kan detta utökas till 3 eftermiddagar/vecka. Flickan är en glad, nyfiken och gillar när det händer saker. Hon är ganska mogen i sin lek för att vara 15 månader och gillar att lära sig nya saker. Men hon är samtidigt lite blyg och ängslig av sig när det kommer till nya personer så en nanny med tidigare erfarenhet av barn i samma ålder är ett krav. En person som tycker det är genuint roligt att ta hand om barn, är flexibel och känner sig trygg i sin roll kommer passa bra för tjänsten.

I arbetet ingår också att laga enklare middag åt flickan innan föräldrarna kommer hem från jobbet för att ta över. Dottern har lite allergier, de flesta har vuxit bort och idag är hon allergisk mot ägg och mjölkprotein. Därför är det viktigt att man har koll på vad man ger henne att äta. Familjen behöver också då och då hjälp någon heldag, något tillfälle på helgen och ett par kvällar i månaden.

Familjen bor centralt beläget på Östermalm nära många parker som man kan gå förbi en stund på väg hem från förskolan. Tjänsten startar så snart vi hittat rätt person.

Ort: Sundbyberg, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 6-8 timmar/vecka

Tider: 14/15.00-17/18.00

Ålder på barnen: 14 månader

Referensnummer: 4119S

Vi söker nu efter en nanny som kan jobba två eftermiddagar i veckan tre timmar åt gången omkring, ca 14/15.00-17/18.00. Utöver det behöver familjen hjälp någon kväll och helgdag då och då. Familjen har en glad liten kille på 14 månader som ska börja förskola inom de närmsta veckorna. Föräldrarna kommer då behöva hjälp av någon som kan hämta pojken måndagar och tisdagar från förskolan. I arbetet ingår sedan att ta med pojken hem, leka med honom eller om det passar ta med honom till en park för att hitta på roliga äventyr.

Pojken är glad för det mesta och nyfiken på nya människor även om han kan vara lite blyg till en början ibland. Familjen söker en glad person som är genuint intresserad av barn och skulle tycka det var roligt att spendera eftermiddagarna med detta lilla charmtroll. I tjänsten ingår även enklare matlagning.

Familjen söker en person som kan börja i början på februari.

Ort: Djursholm, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 25-30 timmar/vecka

Tider: Se arbetsbeskrivning

Ålder på barnen: 2 och 4 år

Referensnummer: 4105D

Vi söker nu efter en nanny till en av våra mest uppskattade kunder i Djursholm. Vi har placerat nannies i familjen tidigare och våra nannies har trivts otroligt bra i familjen. Nu är det dags för familjen att hitta en ny nanny och de har möjlighet att erbjuda eget separat boende till nannyn. Familjen erbjuder eget boende till nannyn i form av en egen stuga på deras tomt. Stugan har två rum, eget kök, dusch, toalett och bastu. Familjen behöver hjälp ca 25-30 timmar/vecka. De har två små barn, en flicka på 2 år och en pojke på 4 år.

Arbetet är fördelat ungefär 50/50 över arbete med barnen och andra sysslor i hemmet. Familjen har städerska men lättare hushållsuppgifter som tvätt, strykning, hålla ordning på barnens saker, undanplockning etc. ingår i tjänsten. Det finns flexibilitet i kring när hushållsuppgifterna ska utföras och de går att schemalägga så att det passar med om nannyn har andra åtaganden som studier t.e.x. Familjen söker också någon som kan hjälpa till att laga mat till barnen de eftermiddagar man jobbar med dem, så ett intresse för matlagning är ett stort plus men inget krav.

Barnen är två glada härliga barn som gillar att leka både ute och inne. Båda föräldrarna är mycket närvarande i barnens vardag och vill spendera så mycket tid med dem som möjligt men behöver hjälp att få ihop vardagen då de båda arbetar mycket. Arbetstiderna är något flexibla och kan anpassas och läggas upp lite efter vad som passar nannyn, 3 eftermiddagar per vecka är krav, samt några morgnar då man lämnar barnen på förskola. Men utefter det går det att diskutera ett passande schema. Familjen behöver också hjälp ett par kvällar i månaden.

Körkort är ett stort plus men inget krav för tjänsten. Tjänsten kan med fördel kombineras med studier då det bland annat är nära till Stockholms universitet. Vill nannyn jobba mera finns det eventuellt möjlighet att kombinera denna tjänst med en annan tjänst hos oss för att få lite fler timmar.

Ort: Östermalm, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 20 tim/varannan vecka

Tider: 14.00-18.00/19.00

Ålder på barnen: 18 månader

Referensnummer: 4114Ö

Vi söker nu efter en nanny till en familj på Östermalm med en son på 1 år. Sonen har börjat på förskola men mamman vill endast att han ska gå några timmar på dagen så han är så liten ännu. Därför söker hon en nanny som kan jobba varannan vecka, ojämna veckor och vara hennes förlängda arm. I hemmet finns också två äldre barn på 15 och 16 år. Nannyn kommer inte ha något ansvar för dem mer än att matlagning till hela familjen ingår i arbetet.

Sonen är en glad liten kille som precis håller på att lära sig att prata och älskar att läsa böcker. Föräldrarna söker en svensktalande person som kan hjälpa honom att utveckla sitt språk genom lek. Ibland kanske det passar att gå till parken efter förskolan eller hitta på något annat roligt och ibland kanske det passar bättre att gå hem efter förskolan. De söker någon som är flexibel och lättsam som kan hjälpa till med de saker som förekommer i ett hem på eftermiddagarna. Någon gång kan det vara så att familjen behöver hjälp med att gå iväg och handla eller göra något ärende medan mamman är hemma med sonen, ibland ta hand om sonen medan mamman lagar mat eller tvärtom. Familjen har städerska så ingen städning ingår. Endast lättare hushållsuppgifter som att hjälp till att hålla ordning på en daglig basis ingår.

Arbetet börjar vid 14.00 med att nannyn hämtar barnet på förskolan och dagen avslutas omkring 18.00/19.00. Om nannyn kan och vill så skulle familjen gärna ha hjälp någon kväll i månaden med vid behov. Men detta är inget krav.

Familjen bor centralt beläget nära humlegården på Östermalm. Tjänsten startar i Januari.

Ort: Östermalm, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 9 tim/vecka

Tider: 15/16.00-18/19.00

Ålder på barnen: 16 månader

Referensnummer: 4113Ö

We are now looking for an english, Russian or Italian speaking nanny for a family who have just relocated to Sweden, Östermalm. They have a daughter of 16 months old and the mum works part-time from home so she will be around. She’s looking for a nanny to engage and play with her daughter at home for 3 hours in the afternoon, 3 times a week. Three days of Monday-Friday from 15.00 or 16.00 to 18.00 or 19.00.

They speak three languages at home, mum is Russian, dad is Italian and they speak english to each other. Someone who speaks either of these three languages at a high level, to help the little girl develop either of them is necessary. No nursery duties included, the mum will do the cooking etc. so she is mostly looking for someone to play and engage her little daughter in developmental activities at home during the afternoons. The family is looking for someone to start asap, preferably within 2 weeks to work to the middle of december. The family will then be away for 3 weeks over Christmas and New years and the position will commence again in January.

The family lives in the central parts of Stockholm, Östermalm.