Lediga tjänster

Vi är ett team av nannies som arbetar tillsammans. Vi söker nu nya medarbetare som vill ha nanny som sitt yrke. Vi arbetar mot familjer som ställer höga krav på kvalitet när de väljer en nanny. De flesta av våra tjänster är på minst halvtid och vi tycker det är väldigt viktigt att även nannyn trivs bra ihop med familjen. Därför tar vi dina önskemål på stort allvar när vi presenterar familjer för dig. Vi har Sveriges bästa villkor för nannies med bland annat sjuklön och semesterersättning. Lönerna bestäms individuellt beroende på erfarenhet och utbildning och är jämförbara med förskollärarelön i Stockholm. Minimilön 125 kr/h och snittlönen för våra nannies ligger för närvarande på 152 kr/h. Fasta månadslöner förekommer inom vissa tjänster. I din anställning kommer även betald fortbildning att ingå för att du ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre som nanny.

Nedan finner du ett urval av våra lediga tjänster. Vi får ständigt in nya tjänster, om ingen av tjänsterna nedan passar dig kan du ändå söka till oss för att finnas med i vårt register, redo att presenteras när vi får in en tjänst som passar dina önskemål. Detta gör att du snabbare kan bli en del av vårt team. För att ansöka, klicka här

Ort: Enskede, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 15-20 timmar/vecka

Tider: Se arbetsbeskrivning

Ålder på barnen: 1 och 4 år

Referensnummer: 4126E

Vi söker nu efter en nanny till en jättetrevlig och familj i Enskede. Familjen söker en glad och ansvarsfull tjej som kan hjälpa dem att ha hand om barnen 15-20 timmar per vecka. Schemat varierar något från vecka till vecka men består generellt av 3 morgonpass där man hjälper familjen att få i ordning barnen på morgonen och sedan lämnar barnen på förskolan. Samt 3-5 eftermiddagar då man hämtar på förskolan vid 15.30/16.00 och jobbar till mellan 18 och 20.00. Familjen skulle också uppskatta om nannyn kan jobba ca 2 kvällar per månad då föräldrarna kan gå ut och äta och att nannyn då även nattar barnen på kvällen.

Då båda föräldrarna reser mycket i tjänsten är det viktigt att nannyn är pålitlig, ansvarstagande och själv kan ta egna initiativ och se vad som behövs göras. Arbetet med barnen uppskattas 15-20 timmar per vecka. Utöver matlagning och att självklart hålla ordning efter barnens lek och måltider så ingår inga hushållsuppgifter. Men om nannyn vill arbeta flera timmar och kan tänka sig så får man gärna hjälpa till med tvätt och planera upp meny för veckan.

Familjen har två glada barn som gillar att leka både utomhus och inomhus. Familjen är väldigt friluftsintresserad och har ett hus i Norge som de ofta åker till över ledigheter. Om nannyn är intresserad får man gärna åka med dit och jobba därifrån med några veckor per år och det finns möjlighet att uppleva fantastisk natur och vintersporter på vintern. Det uppskattas därför om nannyn på eftermiddagarna ibland tar med barnen till någon park i närheten eller hittar på något med dem när väder och barnens energi tillåter. Båda barnen är relativt självständiga för sin ålder och särskilt äldsta dottern vill göra mycket själv, ordna sin egen frukost och vill gärna hjälpa till.

Om nannyn önskar boende finns en egen renoverad lägenhet på källarplan i familjens hus att tillgå. Lägenheten har egen separat ingång, nytt kök och badrum. Men det går också bra med en nanny som har eget boende på annat håll och endast kommer hem till familjen för att arbeta. Tjänsten går utmärkt att kombinera med studier eller annan sysselsättning.

Hos familjen bor också då och då 3 äldre barn från ett tidigare förhållande, men nannyns arbete kommer inte att innefatta något med dem. Matlagning till dem ingår ej heller utan de sköter sig själva.

Ort: Rådmansgatan, Stockholm

Arbetets omfattning: 9 timmar/vecka

Tider: 15.00-18.00 och 18.00-24.00

Ålder på barnen: 1,5 år

Referensnummer: 4128R

En familj med en pojke på 1,5 år söker nu efter en nanny som kan hjälpa dem två eftermiddagar/vecka, helst tisdagar och torsdagar mellan 15.00 och 18.00. Utöver det behöver de också hjälp varannan lördagskväll mellan 18.00 och 24.00. Till sommaren får familjen tillökning och de vill gärna att nannyn fortsätter arbeta under största delen av sommaren om nannyn är tillgänglig och vill. Men det är inte ett krav. Det kan bli något fler timmar under sommaren. Till hösten fortsätter sedan samma schema som under våren.

Pojken är en glad och social kille som trivs bra på förskolan och har haft nanny tidigare. På eftermiddagarna ingår att ta med honom hem från förskolan eller gå till någon park i närheten om det passar. Förskolan ligger inom gångavstånd, omkring 5 minuters promenad ifrån hemmet så inget körkort behövs. Oftast finns färdig mat till pojken för middag att värma men ibland kan något enklare som att koka pasta och steka köttbullar ingå.

Familjen bor centralt beläget nära Rådmansgatans tunnelbana och det finns många parker och andra aktiviteter inom kort gångavstånd. I arbetet ingår också att se till att hålla rent och snyggt omkring sig efter dagens aktiviteter.

Föräldrarna söker en nanny med tidigare erfarenhet av arbete med barn i samma ålder och som gärna får ha endel livserfarenhet. Någon med utbildning inom barns utveckling är önskvärt men rätt person med erfarenhet kan väga upp avsaknad av detta. Familjen är en social och positiv familj och söker en likasinnad nanny.

Tjänsten startar så snart vi hittat rätt person.

Ort: Täby, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 20-25 timmar/vecka

Tider: Se arbetsbeskrivning

Ålder på barnen: 4, 11 och 13 år

Referensnummer: 4127T

Vi söker nu en nanny till en familj I Täby, Stockholm. Familjen har tre barn och nannyn kommer främst vara ansvarig för den yngsta pojken på 4 år. De två äldre är ganska självständiga och kan vara hemma själva om nannyn skjutsar någon av dem till en aktivitet. Arbetstiderna är måndag-fredag 14/15.00-19.00/20.00. 4-5 timmar/dag. Men viss flexibilitet med att ställa upp extra ibland när det behövs är uppskattat. Helgerna är alltid lediga. I arbetet ingår att hämta familjens yngsta på förskolan och ta med honom hem och sedan tillsammans leka och hitta på roliga saker på eftermiddagarna. De två äldsta tar sig hem själva från skolan. Under eftermiddagen är nannyn sedan ansvarig för alla 3 barnen och att hjälpa till och skjutsa och hämta dem på aktiviteter.

Det ingår också att förbereda middag till barnen men det är super enkelt då familjen anlitar ett företag som levererar halvfärdiga rätter som är enkla att lägga ihop eller värma på kort tid. Ingen städning ingår I tjänsten men det är viktigt att man har sinne för ordning och diskar och städar upp efter sig I köket när man har lagat mat etc. Samt hjälper barnen att hålla ordning på sina saker. Föräldrarna är noga med att barnen själva ska ta hand om sina saker men kan ibland behöva påminnelse eller assistans från nannyn. Barnen är tre glada och relativt lugna barn. De har haft nanny tidigare, är vana vid det och vardagen brukar enkelt rulla på utan problem eller att det blir stressigt för nannyn att hinna med. Familjens tidigare nannies har trivts väldigt bra och anledningen till att de söker ny är att de behöver hjälp av nannyn fler timmar än vad deras nuvarande kan arbeta.

Nannyn kommer erbjudas generösa förmåner I form av bostad I ett separat hus som familjen har på sin tomt. Huset har också en pool som familjen nyttjar men utöver det förfogar nannyn ensam över huset som har vardagsrum, kök och sovrum på andra våningen, så det finns gott om utrymme. Familjen bor I ett fantastiskt naturrikt område. De finns fina miljöer för löpning och promenader, det är nära till havet och grönområden men också nära till mataffären. Det går snabbt och smidigt att ta sig in till centrala Stockholm med Roslagsbanan som också går förbi Stockholms universitet. Jobbet skulle passa utmärkt för någon som studerar halvtid med studier förlagda före 14.00. Familjen söker en positiv och pålitlig person som kan ta sig an uppdraget på minst ett år men gärna flera.

Körkort är ett krav för tjänsten och familjen har en bil till förfogande för nannyn som nannyn får nyttja både under och utanför arbetstid.

Utöver detta står också familjen för kostnaden för mat till nannyn.

Lönen som erbjuds är 5000-6000 sek/månad utöver förmånerna som boende, mat och tillgång till bil, beskrivna ovan.

Tjänsten tillträder i augusti-19.

Ort: Växjö

Arbetets omfattning: ca: 30 tim/vecka

Tider: Se beskrivning

Ålder på barnen: 7 och 11 år

Referensnummer: 4125V

Vi söker nu efter en nanny/hushållerska till en familj med två barn på 7 och 11 år. Vi söker nu efter en person som kan hjälpa denna familj med att få vardagen att gå ihop genom att avlasta dem med de dagliga sysslorna. Familjen söker en ansvarsfull person som är driven, kan ta egna initiativ och ha öga för vad som behöver göras. Nannyn kommer ges frihet att självständigt ansvara för att de tilldelade arbetsuppgifterna utförs under veckan och lägga upp det dagliga arbetet. Familjen söker en person som kan inspirera pojkarna att hitta på mer aktiviteter utomhus och inomhus som inte involverar dataspel och skärmar, någon med tidigare erfarenhet av arbete med barn i samma ålder är därför önskvärt.

Arbetet är fördelat ungefär 50/50 över arbete med barnen och andra sysslor i hemmet. Familjen har städerska i dagsläget. Om nannyn vill ha fler timmar så får man gärna ta över städningen med men familjen kan också behålla den städhjälp de har i dagsläget och då ingår endast de vardagliga hushållssysslorna. I vardagliga hushållssysslor ingår: tvätt, strykning, plocka i och plocka ur diskmaskinen, handla, planera veckomeny och laga mat, hålla ordning på barnens saker, undanplockning etc. Det finns flexibilitet i kring när hushållsuppgifterna ska utföras och de går att schemalägga så att det passar med om nannyn har andra åtaganden som studier eller annat arbete. Intresse för matlagning är ett stort plus.

Familjen behöver hjälp med att hämta och lämna barnen på skola, och ibland köra dem till aktiviteter, därför är körkort ett mycket stort plus. Men familjen är även villig att titta på kandidater utan körkort om det är rätt person för dem.

Arbetstiden kommer vara ca 6 timmar/dag fördelat över två arbetspass per dag. Arbetet börjar omkring 06.30 på morgonen då man kommer in för att hjälpa till med att göra i ordning barnen för skolan och sedan ta dem dit. Under dagen kommer nannyn sedan att vara ledig ca 4 timmar, antingen så kan man vara ledig från omkring 08.30 när man lämnat barnen på skolan och sedan kommer in igen omkring 12.30 för att utföra hushållssysslorna innan barnen kommer hem från skolan. Eller så kan man utföra dem på morgonen och jobba till omkring 10/10.30, sedan vara ledig till 14/15 tiden när barnen kommer hem från skolan och börja igen då. Nannyn stannar sedan till 18.00 då föräldrarna kommer hem och tar över. Det går bra att förlägga hushållssysslorna så man jobbar fler timmar en dag och färre en annan. Utöver det behöver föräldrarna hjälp någon enstaka kväll per månad.

Tjänsten startar så snart vi har hittat rätt person.

Detta är inte en tjänst som erbjuder boende för nannyn.

Ort: Gärdet, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 10 tim/vecka

Tider: 09.00-14.00

Ålder på barnen: 1,5 år

Referensnummer: 4110G

En mycket erfaren nanny söker vi nu till en familj med en son på 18 månader. Sonen går inte på förskola och familjen söker en person som kan ha hand om honom 1-2 gånger per vecka 4-5 timmar åt gången. Tider är flexibla men familjen önskar helst hjälp från ca 9.00/10.00- till någonstans mellan 13 och 15. Familjen söker en erfaren person som har kunskap och erfarenhet kring barns utveckling, helst någon med utbildning inom detta, som kan hjälpa sonen att ta sitt nästa steg i livet och lära sig nya saker. Personen ska också vara utåtriktad och vilja ta med pojken på aktiviteter som öppna förskolan, gå till någon park/ sångstund etc. Det är en väldigt glad, aktiv och social pojke som gillar att vara ute på äventyr.

Familjen bor centralt beläget på gärdet. Nära flera bra parker och ställen för aktiviteter.

Ort: Telefonplan, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 6-9 tim/vecka

Tider: 16.00-19.00

Ålder på barnen: 1 år

Referensnummer: 4124T

En familj med en liten kille på 1 år söker nu en nanny som kan ha hand om honom 2-3 eftermiddagar/vecka. De behöver vanligtvis hjälp med hämtning på förskola vid 16.00 och någon som kan stanna till 19.00, ibland något längre. Utöver det uppskattar de om nannyn kan hjälpa till någon kväll eller ett tillfälle på helgen ibland men det är inget krav. Pojken är en jättegullig kille som är glad och enkel att ha och göra med. Under eftermiddagarna finns bra möjligheter för lek både inne och utomhus där familjen bor. Det är en kort promenad till förskolan för att hämta sonen så körkort behövs ej. Alldeles bredvid där de bor finns också en lekpark. Familjen ser också gärna en nanny som gillar att laga middag och äta tillsammans med pojken innan de kommer hem. De bor vid telefonplan, 2 minuters promenad från tunnelbanestationen och gratis parkering finns.

Tjänster startar omgående och tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat!

Ort: Solna, Råsunda Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 7-10 timmar/vecka

Tider: 14.00-17.30

Ålder på barnen: 6 år

Referensnummer: 4122S

Vi söker nu efter en påhittig nanny som gillar att hitta på saker tillsammans. Familjen har en dotter på 6,5 år. Hon är relativt stillsam av sig och gillar att pyssla, rita måla, läsa sagor etc. Hon älskar också att baka och är intresserad av cheerleading. Mamman ser gärna en nanny som gillar att lära dottern saker, som exempelvis klockan eller några ord på engelska. Men viktigast är att dottern får ha det roligt och får lite lugn och ro efter en intensiv dag i skolan. . Familjen söker en nanny som kan hämta dottern inne i stan där hon går på skola och sedan ta med henne hem till Solna där familjen bor, antingen genom att ta tunnelbanan eller om nannyn har körkort så kan man köra med. De behöver någon som kan hämta henne omkring 14.00 och stanna till ca 17.30.

We’re now looking for a Swedish or English speaking nanny for a family with a daughter of 6,5 years old. She has just started school and the family need someone who can pick her up from school 2 afternoons/week. Pick-up is at 2pm and the nanny would need to stay to about 5,30pm. The girl is a relatively calm girl who likes crafts, to paint, read stories etc. She also loves to bake and is interested in cheerleading. The mum would prefer someone who has an interest in teaching the girl a few things. Like the clock or some more English. The family is looking for someone who can pick her up in the school in the centre of town and then take the girl back to the family’s home either through public transportation or if the nanny can drive the girl. They need someone who can pick-up at 2pm and stay until 5.30pm.

Position will commence as soon as we have found the right person and the family is looking for someone asap.

Ort: Östermalm, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 3-8 timmar/vecka

Tider: 14/15.00-17/18.00

Ålder på barnen: 15 månader

Referensnummer: 4120Ö

Vi söker nu efter en nanny som kan ta hand om en liten flicka på 15 månader 1-2 eftermiddagar/vecka av dagarna måndag-torsdag med start ca 14/15.00 och hjälp i tre timmar efter det. På sikt kan detta utökas till 3 eftermiddagar/vecka. Flickan är en glad, nyfiken och gillar när det händer saker. Hon är ganska mogen i sin lek för att vara 15 månader och gillar att lära sig nya saker. Men hon är samtidigt lite blyg och ängslig av sig när det kommer till nya personer så en nanny med tidigare erfarenhet av barn i samma ålder är ett krav. En person som tycker det är genuint roligt att ta hand om barn, är flexibel och känner sig trygg i sin roll kommer passa bra för tjänsten.

I arbetet ingår också att laga enklare middag åt flickan innan föräldrarna kommer hem från jobbet för att ta över. Dottern har lite allergier, de flesta har vuxit bort och idag är hon allergisk mot ägg och mjölkprotein. Därför är det viktigt att man har koll på vad man ger henne att äta. Familjen behöver också då och då hjälp någon heldag, något tillfälle på helgen och ett par kvällar i månaden.

Familjen bor centralt beläget på Östermalm nära många parker som man kan gå förbi en stund på väg hem från förskolan. Tjänsten startar så snart vi hittat rätt person.