Lediga tjänster

Vi är ett team av nannies som arbetar tillsammans. Vi söker nu nya medarbetare som vill ha nanny som sitt yrke. Vi arbetar mot familjer som ställer höga krav på kvalitet när de väljer en nanny. De flesta av våra tjänster är på minst halvtid och vi tycker det är väldigt viktigt att även nannyn trivs bra ihop med familjen. Därför tar vi dina önskemål på stort allvar när vi presenterar familjer för dig. Vi har Sveriges bästa villkor för nannies med bland annat sjuklön och semesterersättning. Lönerna bestäms individuellt beroende på erfarenhet och utbildning och är jämförbara med förskollärarelön i Stockholm. Minimilön 125 kr/h och snittlönen för våra nannies ligger för närvarande på 152 kr/h. Fasta månadslöner förekommer inom vissa tjänster. I din anställning kommer även betald fortbildning att ingå för att du ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre som nanny.

Nedan finner du ett urval av våra lediga tjänster. Vi får ständigt in nya tjänster, om ingen av tjänsterna nedan passar dig kan du ändå söka till oss för att finnas med i vårt register, redo att presenteras när vi får in en tjänst som passar dina önskemål. Detta gör att du snabbare kan bli en del av vårt team. För att ansöka, klicka här

Ort: Vasastan, Stockholm

Arbetets omfattning: ca 20 timmar/vecka

Tider: 12-16 eller 8.30-12.30

Ålder på barnen: 9 månader och 2 år

Referensnummer: 4145V

En fantastisk familj som vi tidigare placerat nanny hos söker nu en nanny som kan jobba 4 timmar om dagen 4-5 dagar/vecka. Måndag- onsdag behöver familjen hjälp 12.00-16.00 och torsdag och fredag 08.30-12.30. (Tiderna kan justeras något för att passa rätt kandidat och vilka dagar som har morgon pass och eftermiddagspass går att byta). Arbetet handlar främst om att ha hand om familjens yngsta flicka på 9 månader. De dagar man arbetar eftermiddag ingår också att hämta storebror på förskolan omkring 14.30 och ha hand om båda barnen till 16.00. I arbetet ingår att ta med flickan på passande aktiviteter som öppna förskolan och ta med henne till parken allt eftersom hon blir lite större etc. Enklare matlagning eller att värma mat ingår i arbetet.

Familjen söker en nanny med tidigare erfarenhet av arbete med barn under 1 år, någon som på ett bra sätt kan se till att dottern tas väl omhand och får lagom mycket aktivitet. En organiserad, glad och pålitlig person är viktigt för dem.

Familjen bor i Vasastan nära både humlegården och flera öppna förskolor etc.

Tjänsten tillträder i mitten på mars men familjen börjar gärna inskolning omgående ca 1 dag/vecka.

Ort: Vasastan, Stockholm

Arbetets omfattning: ca 11 timmar/vecka i snitt

Tider: Se tjänstebeskrivning

Ålder på barnen: 1,5 år

Referensnummer: 4149V

Vi söker nu en nanny till en nyfiken och pratglad liten kille på 1,5 år. Familjen bor mellan St. Eriksplan och Fridhemsplan och söker någon som kan hämta på förskolan en eller två dagar I veckan och om två dagar, en av dagarna jobba till 20.00 och en dag till 18.00. De behöver också hjälp varannan lördagskväll (om nannyn inte kan lördagskvällar kan de överväga en nanny som kan jobba fredagskvällar med och tänker sig att nannyn börjar någonstans mellan 16 och 18 och jobbar sent, ibland till 01.00.

Pojken är en liten solstråle som älskar bollar, bygga med klossar och att busa både ute och inne. Han pratar och förstår mycket för sin ålder och det är viktigt med en nanny som kan hjälpa honom att ta in och förstå sin omvärld. Familjen söker en nanny som kan skapa stimulerande och roliga aktiviteter på eftermiddagarna. De uppfostrar helt utan skärmar och socker i hemmet och önskar att nannyn följer det. En nanny som är glad och har glimten i ögat, gillar att busa och leka passar bra för tjänsten.

I tjänsten ingår också enklare matlagning till sonen. Familjen önskar också att nannyn har öga för vad som behöver göras och kan när pojken leker själv eller sover passa på att tömma diskmaskinen, diska upp i köket efter matlagning och ibland hjälpa till med andra sysslor runt hemmet om man jobbar sent, som att hänga en tvätt etc.

Ort: Lijeholmen, Stockholm

Arbetets omfattning: 12 timmar/vecka

Tider: 14.30-17.30 må-to

Ålder på barnen: 2 år

Referensnummer: 4148L

Vi söker nu efter en nanny med tidigare erfarenhet av arbete med barn i tvåårsåldern som vill ha hand om en liten pojke måndag-torsdag 14.30-17.30. Första timmen av arbetet kommer bestå av att hjälpa familjen med handling av mat (matbutik finns 50 meter ifrån deras bostad). Familjen tänker sig sedan att nannyn går och hämtar pojken på förskola och utefter vad som passar för dagen, ibland kanske går till någon park och ibland hem och leker efter förskolan. Matlagning behövs inte.

Familjen är mån om att det är en person med tidigare erfarenhet som kan möta deras son på en bra nivå och hitta på passande aktiviteter som stimulerar honom på ett bra sätt.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

Familjen bor i Liljeholmen.

Ort: Bromma, Stockholm

Arbetets omfattning: ca 20-23 timmar/vecka

Tider: 14.30-18.30/21.30 (07.30-10.30)

Ålder på barnen: 2 och 5 år

Referensnummer: 4147B

En familj med två små glada och sociala pojkar söker nu en erfaren nanny som kan se till att deras barn tas hand om på bästa sätt och är i trygga händer på eftermiddagarna. Familjen kan också erbjuda fler timmar om nannyn är intresserad av att arbeta 3 timmar på morgonen 07.30-10.30 2-3 dagar/vecka, men det är inte ett krav. Det viktigaste är 14.30-18.30 två dagar/vecka och 14.30-21.300 en dag per vecka, helst torsdagar, men de är flexibla.

I arbetet ingår på morgonen att förbereda pojkarna för förskolan och lämna dem omkring 09.00. Sedan gå tillbaka hem och hjälpa till med några enklare hushållssysslor som att plocka i/ur diskmaskinen, hänga en tvätt, eller förbereda middagen.

På eftermiddagarna börjar man först med att spendera en timme att förbereda middagen och igen kanske plocka ur diskmaskinen etc, sedan hämtar man pojkarna på förskolan vid 15.30.

Pojkarna älskar att leka och upptäcka nya saker utomhus och har ett stort intresse för fordon av alla dess slag. De är två små upptäckare som behöver någon som kan hitta på roliga utflykter och aktiviteter där de får utöva sina färdigheter, det handlar om att se de små sakerna i vardagen ur ett barns perspektiv. Kottarna som rullar ner för backen och grävskopan som gräver på andra sidan gatan blir stora äventyr.

Efter det går man hem och lagar klart middagen. Man slutar sedan för dagen omkring 18.30.

Familjen bor i Bromma (Höglandet/Ålsten).

Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person och familjen önskar att familjen kan börja så snart som möjligt.

Ort: Södermalm, Stockholm

Arbetets omfattning: ca 8+ timmar/vecka

Tider: Onsdag och Torsdag 16-19 och 16-21/22

Ålder på barnen: 1 och 3 år

Referensnummer: 4146S

Vi söker nu en nanny som kan jobba två eftermiddagar/vecka. Helst onsdagar och torsdagar men familjen är flexibel att diskutera andra dagar om nannyn inte kan de dagarna. De har två barn på 1 och 3 år och behöver hjälp med att hämta på förskola klockan 16.00. Ena dagen jobbar man till 19.00 och andra dagen till 21/22.00. Utöver det behöver familjen hjälp på helgen någon gång i månaden och lite extra här och där om man kan, men det är inget krav. Det viktigaste är att hitta någon som kan två eftermiddagar/vecka.

Familjen söker en glad och självgående nanny som själv kan ta initiativ och styra upp eftermiddagarna. En nanny som gillar att leka tillsammans med barnen är också viktigt. Oftast passar det nog bäst att gå hem och leka efter förskolan men ibland kanske man kan stanna i någon park en stund eller hitta på något annat roligt. Förskolan ligger endast 5 minuters promenad bort så det är nära hem.

Enklare matlagning ingår också i arbetet samt att natta barnen 1 gång/vecka.

Familjen bor på Södermalm nära Hornstull.

Tjänsten tillsätts omgående så snart vi hittat rätt person med start i januari om möjligt. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Ort: Djursholm, Stockholm

Arbetets omfattning: 20-40 timmar/vecka

Tider: Flexibla

Ålder på barnen: 3,5 och 7 år

Referensnummer: 4143D

We are now looking for an English- or Swedish-speaking nanny for a family with three children aged 3, 5 and 7 years old. (They all speak both languages). The family need help between 20 and 40 hours per week. More than 20 hours/week can be offered to someone who is happy to help out with some simple housekeeping. The work would be spread over 5 days/week most weeks. The schedule is flexible and will be vary from week to week. The family will need help with picking up the children from nursery and school in the afternoon, play with them and to cook dinner for them. A typical afternoon shift will be about 15.00-19.00. They also need help with taking the children to and from activities, so someone with a drivers licence is needed. Some days, they will also require help in the morning and will need the nanny to start quite early, about 7am. Other days the nanny might be needed in the evening to babysit when the parents are out. The nanny might also be required to work overnight if the parents are travelling and will also be asked to travel with the family from time to time when they go on Holliday.

On average the nanny will be asked to work every second weekend and during those weeks the nanny will be given days off during the week.The family is a very kind and loving family who likes their family time. They want a nanny who will become part of their family and enjoy spending time with them. The parents both have demanding jobs and need a nanny to help them with the children when they can’t be there. The nanny will also spend time working alongside one of the parents from time to time when the other one is travelling for work. There will also be times when the nanny will be looking after 1 or 2 of the children while the parents are away with the other one(s). The children are fluent in both Swedish and English and have had English-speaking nannies before. They’re all very social and energetic, so someone who loves playing and busy environments would be well suited for the position.

Cooking is a very important part of the job so an interest in that is highly desirable. There are no allergies or dietary requirements. A tidy person is also very important. Someone who sees what needs doing and makes sure to take time to tidy up the toys at the end of the day and to clear up the kitchen after cooking.

If the nanny is interested in more than 20 hours/week, more hours can be offered if the nanny is happy to help out with some light housekeeping. The family have a cleaner so it’s more of the daily chores that are needed. Such as laundry, ironing, making beds, grocery shopping, running errands, hoover the kitchen which is needed more frequently than the cleaner is there. Etc.

The position with commence as soon as we’ve found the right person.

The position is live-out and the family offer a salary of between 125-190 sek/hour gross, depending on experience the salary is negotiable. As an example, for 20 hours á week a salary of 150 sek/h would make 13000 sek/month gross. If the nanny were to work 40 hours á week the salary would be 26000 sek/month gross. The salary will be payed monthly.The family lives in Djursholm, Stockholm.

Ort: Östermalm, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 3-10 timmar/vecka

Tider: 13.30 eller 15.30 till 18.30

Ålder på barnen: 8 månader och 2.5 år

Referensnummer: 4142Ö

Vi söker nu efter en nanny som kan avlasta en mammaledig mamma 1-2 dagar per vecka. Antingen två eftermiddagar ca 15.30-18.30 eller ett längre pass från 13.30-18.30 Familjen är flexibla med att skjuta arbetstiderna och anpassa antalet timmar så att det funkar för nannyn. Familjen har två barn på 8 månader och 2.5 år.

Tjänstens innehåll kan variera något, oftast behöver familjen hjälp med att hämta den äldsta på förskolan vid 15.30, om nannyn har erfarenhet av arbete med barn under 1 år och väljer att jobba från 13.30 så kommer de första timmarna vara att ta hand om lillebror på 8 månader innan man tar med honom och hämtar storasyster på förskolan. Oftast behöver familjen sedan hjälp med att ta hand om båda barnen på eftermiddagen, ibland är mamman med och ibland delar ni på barnen så nannyn kanske tar den äldsta till parken medan mamman är hemma med lillebror.

Båda barnen är två glada personer som gärna leker både ute eller inne. Familjen uppskattar om man tar med dem till någon park eller aktivitet en stund på eftermiddagen innan det är dags att gå hem. I arbetet kan ibland också ingå att hjälpa till att laga middag till barnen. Oftast är då mamman också hemma så man inte har hand om båda barnen samtidigt utan delar på uppgifterna i alla fall tills lillebror blivit något större.

Tjänsten börjar så snart som vi hittat rätt person. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Familjen bor centralt beläget på Östermalm nära många parker och andra passande aktiviteter som bibliotek och museum.

Ort: Vasastan, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 6-8 timmar/vecka

Tider: 15.00-18.00 eller 19.00

Ålder på barnen: 13 månader och 3 år

Referensnummer: 4139V

Vi letar nu efter en nanny som kan hämta två flickor, 3 år och 13 månader från förskolan två eftermiddagar per vecka från och med januari, idealt vill familjen gärna börja med inskolning redan innan jul och kan erbjuda samma tider och antalet timmar direkt om nannyn önskar det. De behöver hjälp 2 vardagar 15.00-18.00 eller 19.00 om nannyn önskar fler timmar. Utöver det behöver de då och då hjälp på helgen ibland och någon kväll då och då om nannyn kan tänka sig att jobba extra.

Båda barnen gillar att måla, pyssla, bygga saker av klossar, duplo, göra låtsassfika för alla gosedjuren etc. Båda barnen gillar också att lyssna på sagor, sitta i knät och gosa eller lyssna på sånger. Ibland kanske det passar att gå till parken efter förskolan men oftast är de ganska trötta och föräldrarna vill att de får komma hem och får leka lite lugn och ro efter en intensiv dag på förskolan. Särskilt den yngsta kommer nog behöva det när hon skolats in i januari.

Tjänsten passar en varm och kramgo person som har ett genuint intresse av barn och tidigare erfarenhet av arbete med barn i samma ålder. Säkerhet och trygghet är prio 1 för familjen. De bor centralt beläget på Östermalm och det är viktigt att nannyn är van att gå med barn i trafiken. De bor på en stor gata med mycket trafik som man måste akta sig för, även om förskolan ligger rakt över gatan.

Familjen bor centralt beläget i Vasastan, nära både Observatorielunden, Humlegården, stadsbiblioteket och andra passande ställen att spendera eftermiddagen på. Tillträdes dag är flexibelt från omedelbart till januari månad. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

Ort: Stocksund, Stockholm

Arbetets omfattning: ca 6-8 timmar/vecka

Tider: 08.30-16.00

Ålder på barnen: 1, 3 och 5 år

Referensnummer: 4140D

Vi söker nu efter en nanny till en av våra mest uppskattade familjer. Vi har tidigare placerat nannies hos dem som trivts fantastiskt bra och varmt rekommenderar familjen!

Från så snart som möjligt behöver de hjälp med hämtning på förskolan av alla tre barnen kring 15.00, och någon som sedan kan ta med dem hem, och leka med dem, förbereda någon enklare middag eller värma på något färdiglagat och stanna tills föräldrarna kommer hem vid 18.00.

Barnen är tre glada barn som gillar att leka båda ute och inne. Familjen söker en person som är genuint intresserad av barn och har erfarenhet av att ta hand om flera barn samtidigt.

Familjen bor 400 meters promenad från förskolan så körkort behövs ej för tjänsten.

Ort: Östermalm/Gärdet, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 6 timmar/vecka

Tider: 14.00-17.00

Ålder på barnen: 2 år

Referensnummer: 4137Ö

En familj med två barn på 2 år och 3 månader behöver hjälp med sin äldsta son på 2 år, 2 eftermiddagar/vecka. Vi söker nu en nanny som vill hjälpa till att hämta storebror på 2 år på förskolan vid 14.00 och stanna till 17.00 alternativt 15.00-18.00. Storebror är en glad, trygg och aktiv kille som gillar att hitta på saker. Familjen ser gärna att man tar med honom på någon utflykt eller till parken på eftermiddagen en stund innan man går hem.

Familjen bor centralt nära många parker, bibliotek, museum och andra passande aktiviteter så det finns mycket roligt I området som man kan hitta på på eftermiddagarna. Pojken har precis börjat på förskola vid Karlaplan, mamman är hemma och är mammaledig med lillebror men behöver lite avlastning.

Familjen är flexibla med vilka dagar nannyn vill arbeta, det spelar inte så stor roll för dem då mamman kan anpassa sig.

Tjänsten tillsätts omgående så snart vi hittat rätt person. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Ort: Vasastan, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 7 timmar/vecka

Tider: 13.00-16.30

Ålder på barnen: 2 år

Referensnummer: 4138V

Vi söker nu efter en nanny som vill jobba två valfria eftermiddagar i veckan av dagarna måndag-torsdag mellan 13.00 och 16.30. Familjen har en glad liten tjej på 2 år som börjar förskola nu i November. Familjen vill gärna ha hjälp 2 eftermiddagar/vecka med att hämta henne på förskolan så hon inte får så länga dagar. Någon som kan leka med henne, ta henne till parken eller någon annan passande aktivitet på eftermiddagen. Hon är väldigt social och pratar mycket och gillar någon som är engagerad med henne.

Familjen är öppen för nannies av olika åldrar, både en äldre person som kan vara lite som en ”extra mormor” eller någon yngre kan passa. Enda kravet är att man som alla våra nannies har minst tre års erfarenhet av arbete med barn.

Familjen bor centralt beläget i Vasastan, nära både Observatorielunden, Vasaparken, stadsbiblioteket och andra passande ställen att spendera eftermiddagen på.

Tillträdes dag är flexibelt från omedelbart till januari månad. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

Ort: Kungsholmen, Stockholm

Arbetets omfattning: ca: 3-6 timmar/vecka

Tider: Flexibla, 15-18/21

Ålder på barnen: 5 och 7 år

Referensnummer: 4130K

Vi söker nu efter en nanny som vill arbeta 1 eftermiddag i veckan ca 16.00-19.00 eller 15.30-18.30. Familjen har två barn som är 5 och 7 år gamla. Arbetet börjar med att hämta barnen från förskola, sedan har nannyn fria händer att lägga upp eftermiddagen men passade roliga, och utvecklande aktiviteter so passar barnen för dagen. De gillar att leka ute i nån park och då familjen bor centralt beläget på Kungsholmen finns flera parker i närområdet. Det är upp till nannyn att känna av vad som passar för dagen, ibland kanske gå hem och läsa böcker passar bra om barnen är trötta och ibland kanske aktiviteter ute passar bättre.

Familjen söker efter en nanny som har tidgare erfarenhet av arbete med barn i samma åldrar så personen kan lösa situationer som uppstår med barnen och på att bra sätt sätta gränser för barnen så de vet vad de får och inte får göra. I tjänsten ingår även att förbereda en enklare middag för barnen.