Vi ställer höga krav på de personer som ska ta hand om det mest värdefulla ni har!

Därför har våra nannies:

  • i mer än hälften av alla placeringar pedagogisk universitetsutbildning som förskollärare/ lärare, dramapedagog. etc
  • specialutbildning i säkerhetstänk samt hjärt och lungräddning (HLR) för barn
  • uppvisat ett aktuellt utdrag från polisens belastningsregister utan anmärkningar
  • undertecknat tystnadsplikt som gäller även efter avslutad anställning
  • Är noga granskade och har kvalificerat sig igenom vår rekryteringsprocess med intervjuer i flera steg.

Våra nannies handplockas till varje tjänst efter era önskemål. Vi placerar endast nannies som brinner för sitt arbete och har lång erfarenhet av tidigare professionellt arbete med barn. Vi vill att du ska känna dig trygg med att nannyn till fullo kan kliva in, ta det ansvar du lämnar över och kunna hantera alla situationer som kan uppstå. Just därför räcker det inte för oss att en nanny har tidigare erfarenhet och älskar att arbeta med barn för att få vara en del av vårt team.

Utöver det kräver vi att våra nannies också ska ha erfarenhet av att ta ett stort ansvar, som det är att ha hand om ditt barn. Vi vet också att livet med barn ständigt förändras, därför ställer vi också höga krav på att våra nannies ska vara flexibla och kunna anpassa sig i arbetet efter era önskemål. Vi kan komma med förslag och idéer och svara på frågor men du känner alltid ditt barn bäst!

Som resultat av våra kriterier har mer än 50% av våra nannies universitetsutbildning inom pedagogik som exempelvis lärare eller förskollärare och har arbetat med barn i snitt 12 år. Våra nannies har kunskapen att presentera spännande, utvecklande och roliga aktiviteter för barnen, för att hjälpa dem ta nästa steg på livets väg.

Vi tar väl hand om våra nannies

När du anlitar en nanny via oss vill vi att du ska känna dig trygg. Inte bara trygg med att nannyn tar väl hand om era barn utan också att nannyn tas väl hand om av oss och har en trygg och säker anställning.

Därför ser vi till att:

Om er nanny skulle bli sjuk så har hon självklart sjuklöneersättning. (Det kan låta självklart men tyvärr är det inte alla företag i branschen som tar det ansvaret)

Er nanny är försäkrad under arbetstid såväl som under tiden till och från arbetet. Försäkringen gäller om nannyn skulle skada sig under arbetet.

Våra nannies har högst genomsnittslön av alla nannyföretag i Sverige, utan att ni betalar ett högre pris än hos våra konkurrenter. Vi är nämnligen så säkra på att våra kandidater kommer stanna i varje position en längre tid att vi inte behöver tänka på kortsiktiga vinster. Dessutom tycker vi att det är nannyn som gör jobbet som ska få största delen av betalningen.

Många nannyföretag idag tar själva, av de kunden betalar, en större summa än vad nannyn får i lön! Detta tycker vi är helt tokigt! Hos oss värdesätter vi det arbete våra nannies gör ger därför mer än 50% högre lön än många av våra konkurrenter. Om olyckan skulle vara framme och nannyn skulle åkomma någon skada på er egendom har vi även försäkring som täcker det

Om olyckan skulle vara framme och nannyn skulle åkomma någon skada på er egendom har vi även försäkring som täcker det.