Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en personligt utformad lösning som passar för just er. Vi har möjlighet att hjälpa till med rekrytering om ni själva vill anställa er nanny, vilket kan vara ett alternativ om man villl ha en lägre kostnad då rut-avdraget är slut. Vi anställer också nannies och fakturerar sedan er i slutet på månaden de aktuella timmarna nannyn har arbetat. Vi kan också finna en lösning med en kombination av de två alternativen där nannyn till en början är anställd av oss men där ni senare väljer att betala ett mindre rekryteringsarvode och själva anställa.

Rekryteringsprocessen

Så snart vi hittat en nanny som stämmer överens med era önskemål och intervjuat nannyn, kollat referenser och bedömmer att nannyn har kompetensen som krävs kommer vi att skicka nannyns profil till er. Ofta har vi flera kandidater tillgängliga men eftersom vi handplockar en nanny som ska passa just er familj kan vi ibland behöva rekrytera nya kandidater som passar just era önskemål. När vi presenterat en kandidat för er får ni i lugn och ro gå igenom profilen och sedan välja om ni vill gå vidare och träffa nannyn för intervju, eller om ni vill titta på fler kandidater. Ni betalar ingenting förrän ni hittat en nanny ni vill låta provarbeta eller anställa.

Vad är en nanny för oss

Skillnaden mellan en barnvakt och nanny är för oss enkel. En barnvakt vaktar barnen medan en nanny arbetar utifrån ett mycket större perspektiv med barnet. En nanny ska förutom att se till att barnen mår bra också ha fokus på barnets utveckling och skapa möjligheter för aktivt lärande. En nanny tänker i ett större perspektiv kring barnets vardag för att barnet ska mår så bra som möjligt, få lagom mycket stimulans och utmaning. En nanny är flexibel och kan hitta på lösningar för de situationer som uppstår vare sig det gäller en eftermiddag hemma, eller väntan på en flygplats. Våra nannies har lång erfarenhet av att hantera olika situationer som kan upstå. De flesta av våra nannies har arbetet som sitt yrke – inte extraarbete, vilket gör att de är mycket engagerade i arbetet. Om föräldrarna vill kan våra nannies följa barnen till aktiviteter, laga mat till barnen, handla, plocka i ordning och hålla koll på barnens saker – med andra ord det som en förälder gör!

Vår Prissättning

Alla våra priser sätts individuellt för varje kandidat beroende på arbetets omfattning, nannyns erfarenhet och utbildning. Vi tycker att det är rättvist att man betalar ett lägre pris för en nanny med mycket erfarenhet men som kanske inte har en pedagogisk utbildning och att kompetensen hos en förskollärare som arbetat under många år reflekteras i lönen för denne och därmed i priset för er. Priserna varierar också utefter vilken omfattning arbetet har, för tjänster över ca 20 timmar per vecka reduceras priset på alla timmar. Läs mer om våra priser här