För dig som vill anlita nannyn genom oss:

Om ni vill anlita nannyn via oss så betalar ni i efterhand via faktura för de timmar ni anlitat nanny. Nannyn skickar varje månad in en tidrapport som ni får titta igenom och godkänna innan vi fakturerar er för de arbetade timmarna. Vi tar då hand om allt administrativt arbete med lön, skatter och försäkringar och er nanny får en trygg och säker anställning. Läs mer om våra trygga anställningar och vad vi erbjuder våra nannies här.

Idag ligger våra priser mellan 149 kr/h och 199 kr/h efter rut-avdrag när du anlitar nannyn genom oss, beroende av nannyns kompetens och hur många timmar/månad ni anlitar nannyn.

Rut-avdrag:

När du anlitar nannyn via oss kan du använda dig av rut-avdraget som är en skattereduktion med halva arbetskostnaden. Du ansvarar själv för om du är berättigad till att använda rut-avdraget och hur mycket rut-avdrag du kan ta. Läs mer om rut-avdraget hos skatteverket här.

För dig som själv vill anställa nannyn:

För er som hellre vill anställa nannyn själv och bara vill ha hjälp med rekryteringen så har vi ett alternativ där ni betalar endast ett rekryteringsarvode. Rekryteringsarvodet ligger i dagsläget på 23.500 sek inkl. moms. Har ni tidigare anlitat nannyn ni vill anställa själva via oss får ni ett reducerat pris på rekryteringsarvodet. Om ert rut-avdrag tar slut har ni därför möjligheten att själva ta över anställningen och betala ett reducerat rekryteringsarvode för det. Rekryteringsarvode utgår endast om ni själva vill anställa nannyn, inte om ni anlitar nannyn via oss.